Velkommen til vår nye nettside

Vi i Fartskriver AS er svært stolte over å kunne presentere vår helt nye, moderne og freshe nettside. Den er laget for å matche vår oppdaterte profil. 65 år bak oss i bransjen har vi, og vi forbereder oss nå på mange år til som din kompetansepartner i transportbransjen. Velkommen innom for en titt!

Vår nye profil

I det 66. året i bransjen er det viktig for oss å fornye oss og vi vi gleder oss til å vise deg vår helt nye profil! Med den nye profilen kommer vår flunkende nye og freshe nettside: Den nye nettsiden skal være enkel å navigere i for deg som er sjåfør, kjøreleder eller mekaniker ved et fartsskriververksted. Du skal enkelt komme i kontakt med vårt verksted-, support- og salgsavdeling. Vi er her for deg! 

Ikke bare er nettsiden ilagt ny drakt, men all vår kommunikasjon ut til deg vil være oppdatert i henhold til den nye profilen: Kursbevis, kalender, brev og visittkort.  Velkommen inn på vår nye nettside. Ta deg en titt og bli enda bedre kjent med vår historie, våre tjenester og produkter.

Din kompetansepartner i transportbransjen

Fartskriver AS er din kompetansepartner i transportbransjen og vi tilbyr produkter og tjenester for hele din transportbedrift. For deg som er kjøreleder tilbyr vi blant annet flåtestyring og software for arkivering og analyse av fartsskriverdata.
For deg som er sjåfør ønsker vi deg velkommen på kurs i ADR- og sjåførkurs, vi følger opp din kjøre- og hviletid og tar imot dine bilder til vår Fartksriverkalender. For deg som har eget fartsskriververksted tilbyr vi  kurs, serviceavtale og ressurser for å forenkle driften i ditt verksted. 
Savner du noen produkter eller tjenester i vårt sortiment, vil vi gjerne høre fra deg!

Verdt å få med seg

Fartskriver AS’ historie: Fartskriver AS ble første gang registrert i 1955. Før det skrev Engelund & Skuterud agenturet for Kienzle. De drev også med import av nylonstrømper, brannvernutstyr og småelektrisk til hjemmet. Under «om oss» kan du lese om historen fra 1946 fram til i dag og se klipp fra vår avis «I Farta» som ble distribuert til kunder og samarbeidspartnere på 80- og 90-tallet.

Vår kurskalender: Vi tilbyr kurs til alle i transportbedriften – Sjåførkurs, ADR, fartsskriverkurs, TIS WEB og bakløfter. Meld deg på allerede i dag!

Verkstedet på Berger: Vårt verksted har dedikerte ansatte som utfører 2-årskontroll på fartsskriveren, kalibrering av alkolås og montering av nedlastingsenheter og ryggekamera. Book din time her.

 

KOMMENDE KURS

Din kompetansepartner i transportbransjen

Fartskriver AS er din kompetansepartner i transportbransjen og vi tilbyr produkter og tjenester for hele din transportbedrift. For deg som er kjøreleder tilbyr vi blant annet flåtestyring og software for arkivering og analyse av fartsskriverdata.
For deg som er sjåfør ønsker vi deg velkommen på kurs i ADR- og sjåførkurs, vi følger opp din kjøre- og hviletid og tar imot dine bilder til vår Fartksriverkalender. For deg som har eget fartsskriververksted tilbyr vi  kurs, serviceavtale og ressurser for å forenkle driften i ditt verksted. 
Savner du noen produkter eller tjenester i vårt sortiment, vil vi gjerne høre fra deg!

Har du lagt merke til våre nye biler på veien?