Vi søker leder for teknologi og utvikling

Del på Facebook
Del på LinkedIn

Vi søker leder for teknologi og utvikling!

Vi i Fartskriver er en ambisiøs og engasjert gjeng som har bestemt oss for å lage markedets beste løsninger for transportbransjen i Norge. Fartskriver søker deg som vil være vår leder for teknologi og utvikling. 

Vi søker etter deg som kan lede utviklingen av helt nye løsninger – og for å gjøre det kan det godt tenkes at du er en dyktig systemutvikler eller arkitekt i dag – men som har lyst til å gjøre noe annet – noe mer. Vi har masse erfaring med forretningsutvikling og vi har spisskompetanse på fartsskrivere, men vi mangler kompetanse innen IT-utvikling for å lage markedets beste løsninger. 

 

Det er her du kommer inn!

Så i stedet for å skrive .net koder for kunder som holder på med alt annet enn det du driver med, så har du her muligheten til å utvikle teknologi og løsninger for en arbeidsgiver som bryr seg 100 % med det du driver med, og som vil backe deg 100% på veien med finansiering og tilrettelegging for å lykkes!
Denne muligheten dukker ikke opp ofte, og den varer ikke lenge. Det er nå vi skal ansette Norges råeste leder for Teknologi & Utvikling, så det er nå du har sjansen.

Her vil du ikke spise lunch med folk du knapt kjenner hos en kunde du skal jobbe for i 6 måneder. Her vil du spise lunch med vanlige folk i et folkelig og bredere miljø, som husker navnet ditt på julebordet!

 

Dette er en nyopprettet stilling! 

Vi ansetter deg ikke for å fortelle deg hva du skal gjøre – som i de fleste andre kjedelige stillingsannonser – vi ansetter deg for at du skal fortelles oss hva vi skal gjøre for å lykkes!

Etter 1 -2 år med morsom og utfordrende utvikling, vil du kunne se deg tilbake og tenke:

Fy f – vi greide det! Og det vet du fordi massevis av kunder har flyttet eller oppgradert sine løsninger til den løsning som du har vært lederen for å utvikle. Og på det julebordet, så er det ikke bare alle ansatte i Fartskriver som husker navnet ditt – det er hele markedet. Da vet vi at vi må jobbe for å beholde deg, for du vil få mange andre jobbtilbud. Men den sjansen tar vi, for vi trenger deg her nå!

Kvalifikasjoner vi ser for oss at en leder for teknologi og utvikling må ha!

 • Full stack utvikling er din kjernekompetanse
 • Du kan mye om .net / SQL / Azure / API
 • Du har erfaring med å lede små og store prosjekter fra A – Å
 • Du liker å bygge kundevennlige rapporteringsløsninger
 • Og du er sulten på en jobb et sted hvor du betyr mye for selskapets utvikling

Personlige egenskaper

Vi tror det er lurt å være ganske så nysgjerrig og uredd i denne rollen. Du vil teste ut masse nytt som du aldri har forsøkt før, så en Pippi tilnærming med Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg sikket bra vil passe fint. Vi andre her er engasjerte og entusiastiske, så det skader ikke at du også har det genet. Og så må du være smart rett og slett, for dette er ikke løsninger som kommer av seg selv.

In for the challenge?

Vi tilbyr

 • Spennende jobb med en utrolig frihet til å påvirke
 • Bygge opp noe som blir markedsledende sammen med andre flinke folk
 • Du vil bidra til tryggere veier i Norge
 • Du vil skape gladere lastebilsjåfører, kjøreledere og bileiere
 • Mer energivennlig og effektiv transport på Norske veier
 • Konkurransemessige betingelser
 • Lokalisering på Frogner betyr null rushtrafikk

Tenner dette en gnist i deg? Er du vår leder for teknologi og utvikling? 

 

Da setter du deg ned i 10 minutter, kjenner etter – er dette det jeg virkelig vil – og hvis svaret er JA eller du vil sjekke litt nærmere, så ringer du til Fredrik Eldorhagen som er daglig leder i Fartskriver på mobil 911 81 415, eller til Georg Torjusen som er vår rekrutteringsrådgiver på mobil 970 05 909. Så tar vi det derfra. Finn annonsen finner du her: https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=252062545
Leder for teknologi og utvikling gir våre kunder en god opplevelse
×
×

Handlekurv