Nyhetsbrev 9/23

Hei,

Her finner du nyttig informasjon til deg som arbeider som kjøreleder eller sjåfør av tunge kjøretøy. 
Ta kontakt med oss på hei(a)fartskriver.no hvis du har spørsmål knyttet til informasjonen under. God lesing!

Sjåførens ukentlige arbeidstid

Har du sett den nye rapporten i VDO Fleet?

Den nye rapporten gir en praktisk oppsummering av sjåførens ukentlige gjennomsnittlige kjøretid, arbeidstid og nattarbeid. Det gjør det mulig for kjøreleder å se over og effektivt administrere ukentlig arbeidstid, hviletid og nattarbeid i samsvar med norske lover.

Under ser man et eksempel på rapporten. Her finner man oversikt over sjåførens gjennomsnittlige samlede arbeidstid (kjøring og annet arbeid), tilgjengelighetstid og hviletid. Du får en egen oversikt for nattarbeid, samt en totaloversikt av samlet arbeidstid. 

Trenger du en oppfriskning av regelverk og korrekt bruk av fartsskriver?

Vi holder kjøre- og hviletid og riktig fartsskriverbruk. Her viser vi korrekt bruk av fartsskriveren og hvordan man skal etterregistrere tillegg m.m.  Send oss en mail på hei(a)fartskriver.no om du ønsker kurs!

Besøk oss på Transport & Logistikk-messen i Lillestrøm 28. - 30. september

Torsdag 28. – lørdag 30. september finner du oss i Lillestrøm på Transport & Logistikk-messa. Vi tar med oss masse kunnskap og erfaring! Kom innom vår stand og still spørsmål om kjøre- og hviletid, korrekt bruk av fartsskriver, møt representanter fra vårt verksted, våre transportkonsulenter og Petrotekniske avdeling m.m. 

Fagkveld hos Fartskriver 31. august

Torsdag 31. august inviterte vi til gratis åpen fagkveld for bransjekollegaer og kunder i våre lokaler på Berger. Fokuset for kvelden var den nye fartsskriveren, regelverk og kursing i korrekt bruk av fartsskriver. Det ble servert enkel mat og nystekte sveler. 

Tusen takk til alle som tok seg tid til å tilbringe kvelden med oss. Vi planlegger en ny fagkveld i desember – håper vi sees!

Behov for faglig påfyll?

Vi holder kurs i våre lokaler eller vi kan ta turen til din bedrift

Illustrasjon av mann som holder kurs

Som yrkessjåfør, kjøreleder eller tekniker på autorisert fartsskriververksted er det viktig med faglig påfyll. 
Vi har kursene og kompetansen som bidrar til at du lykkes i din jobb. 

Våre kurs holder deg oppdatert ifølge gjeldene lover og regler.

Har du mange deltakere som skal på ett og samme kurs kan du gjerne ta kontakt på forhånd. Vi setter også opp egne kurs etter ønske, både i våre lokaler og ute i hele landet hos deg som kunde. 

Vi holder også kurs i andre deler av landet – ta kontakt med oss så finner vi en løsning som passer for deg.

Ta kontakt med oss på hei(a)fartskriver.no eller tlf. 23 37 84 00