Nyhetsbrev 10/23

Hei,

Her finner du nyttig informasjon til deg som arbeider som bruker VDO Fleet, er kjøreleder eller sjåfør av tunge kjøretøy. 
Ta kontakt med oss på hei(a)fartskriver.no hvis du har spørsmål knyttet til informasjonen under. God lesing!

Ny innloggingsmetode i VDO Fleet - nå kan du glemme brukernavnet ditt

Som et ledd i å øke sikkerheten og forenkle innloggingen for brukere av VDO Fleet skal man nå logge inn med sin egen e-postadresse og passord. 

For å endre innloggingsmetode følger du trinn for trinn beskrivelsen når du skal logge inn i VDO Fleet neste gang. Du må først knytte e-postadressen din til din eksisterende bruker.

Skulle du få problemer med ny innlogging kan du ta kontakt med oss på tlf. 23 37 84 00 så hjelper vi deg.

Behov for en oppfriskning av regelverk og korrekt bruk av fartsskriver?

Vi holder kurs i fartsskriverbruk, både via Teams, hos oss på Berger eller ute hos bedrift. Her viser vi korrekt bruk av fartsskriveren og hvordan man skal etterregistrere tillegg.  Send oss en mail på hei(a)fartskriver.no om du ønsker kurs!

Vi gjentar suksessen og inviterer deg til vår gratis fagkveld for deg som jobber som yrkessjåfør, er kjøreleder, arbeider med fartsskrivere eller er generelt interessert i kjøre- og hviletid, bruk av fartsskrivere m.m. 

Denne kvelden blir det kursing i fartsskriverbruk, informasjon om ny, smart fartsskriver og endringer i regelverket. Her kan du også møte likesinnede i og utenfor bransjen for en god fagprat og hyggelig mingling.

Les mer og meld deg på her

Trenger du å oppdatere din nedlastingsnøkkel?

Fartskriver tilbyr nå oppdatering av nedlastingsnøkkel/Download Key Pro S for deg som laster ned data fra fartsskriveren manuelt. Etter oppdateringen blir gammel nedlastingsnøkkel kompatibel med ny type fartsskriver DTCO 4.1. Dette gjelder kun nedlastingsnøkkel av type Download Key Pro S. 

Pris kun kr. 795,- + frakt

Hvordan gå frem: 
  1. Last ned skjema og fyll ut alle felter
  2. Legg utfylt skjema sammen med din nedlastingsnøkkel/Download Key Pro S i en konvolutt
  3. Send konvolutt med skjema og nedlastingsnøkkel/Download Key Pro S til oss som bedriftspakke
  4. Vi sender din oppdaterte nedlastingsnøkkel/Download Key Pro S til deg i retur etter oppdateringen er gjennomført
VIKTIG informasjon: Før du sender inn din nedlastingsnøkkel til oss anbefaler vi at du tar en sikkerhetskopi av data du ønsker å beholde. 

Adresse: 
Fartskriver Norge AS
Bølerveien 40
2016 Frogner

Ønsker du å gå over til automatisk nedlasting av fartsskriverdata? Vi har løsningen for deg.

Automatisk nedlasting av fartsskriverdata er løsningen for deg som ikke ønsker å bruke tid på å laste ned fartsskriverdata hver måned, men ønsker en løsning der dette går automatisk. Med en DLD (nedlastingsenhet) montert i ditt kjøretøy slipper du å foreta deg noe, da all data fra fartsskriveren automatisk lastes inn i VDO Fleet og er klar for analyse/arkivering. En DLD må monteres ved vårt verksted, eller et annet godkjent fartsskriververksted. Nysgjerrig på automatisk nedlasting? Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg for å avdekke dine behov og gi deg et uforpliktende tilbud.

Kjører du buss, minibuss, lastebil eller vogntog mot vederlag,
må du hvert 5. år ta YSK-kurs etterutdanning for å praktisere som yrkessjåfør. 

Etterutdanningen går over 5 undervisningsdager, tilsammen 35 timer.

Illustrasjon av mann ved siden av en lastebil

YSK etterutdanning kun kr. 7 500,- fra 1. jan 24

YSK - hvor lenge er det siden sist?

Vi tilbyr et YSK-kurs der hovedvekten ligger på praktisk læring,
og våre dyktige instruktører sørger for lærerike kursdager. Våre instruktører har lang bransjeerfaring og kjenner godt til sjåførenes hverdag og utfordringer. Kurset holdes innendørs i nye lokaler og med nytt utstyr,  med unntak av brannøvelse og kjøring på vei.

Vi har fortsatt noen få plasser igjen på YSK etterutdanning i 2023, men  vi har åpnet kurskalenderen for booking av kurs i 2024.

Kurs bookes direkte i vårt nettløsning ved å velge det kurset du ønsker: 

Se våre neste YSK-kurs her:

Behov for annet faglig påfyll?

Illustrasjon av mann som holder kurs

Som yrkessjåfør, kjøreleder eller tekniker på autorisert fartsskriververksted er det viktig med faglig påfyll. 

Vi tilbyr de kursene som holder deg oppdatert i følge gjeldene lover og regler. Har du mange deltakere som skal på ett og samme kurs kan du gjerne ta kontakt på forhånd. Vi setter også opp egne kurs etter ønske. 

Ta kontakt med oss på hei(a)fartskriver.no eller tlf. 23 37 84 00