Logo-TeamViewer-2016

Hvordan bedre inntjeningen i ditt transportforetak?

Vi hjelper deg!

Siste års teknologiske utvikling viser helt klart at det å ha oversikt over foretakets kjøretøy, vite hvor de er, sjåførenes kjørestil osv, bidrar til en mer effektiv inntjening for foretaket. Det finnes faktiske tall som beviser at ved å bevisstgjøre yrkessjåfører på egen kjørestil, kan man spare utrolig mye penger på drivstoff, kostnader ved skader/ulykker osv. Det finnes eksempler på transportforetak som har spart så mye kun på drivstoffutgifter ved bevisstgjøring på kjørestil, at man kan dele ut kostbare og attraktive premier til sine mest kostnadseffektive sjåfører og fortsatt ha en langt bedre inntjening enn tidligere. En fantastisk motivasjon for at sjåførene selv skal ha fokus på hvordan de utfører sitt arbeid!

Vi vet at enkelte sjåfører er negative til denne type «overvåkning», som noen kaller det, men mange har endret sin oppfatning etter selv å ha sett hvilke fordeler flåtestyring faktisk kan gi. MIX4000, som er Flåtestyringssystemet som vi leverer, er totalt merkeuavhengig og kan benyttes i alle typer tunge kjøretøy. Her vil sjåførene få kontinuerlig tilbakemelding på egen kjøring via noe som kalles RIBAS, samt at det også finnes en tilgjengelig applikasjon som de kan bruke – MyMIX. Tilbakemeldinger via RIBAS og MyMIX viser seg å motivere yrkessjåfører til en tryggere og mer økonomisk kjørestil. Et resultat av dette gir også en reduksjon i antall skader/ulykker.

Med MIX4000 i ryggen våger vi å påstå at man får en mer motivert og engasjert yrkessjåfør, økt sikkerhet for de ansatte, større forutsigbarhet i foretakets daglige drift og sist, men ikke minst – en bedre inntjening og et bedre resultat på bunnlinjen.

La oss hjelpe ditt foretak til en bedre inntjening!
Skap et kostnadseffektivt og sunt engasjement blant sjåførene! La sjåførene selv se de positive resultatene et flåtestyringsverktøy kan gi og hvilke enkle grep de selv kan ta for å bidra til økt inntjening!
La MIX4000 fra Fartskriver AS være det verktøyet som skaper engasjement og som bidrar til et bedre resultat i ditt transportforetak!

Mer detaljert info om MIX4000 Komplett flåtestyring eller kun en enkel sporingsløsning (MIX2000) – klikk
Under denne linken vil du og finne link videre til MIX Telematics nettside.

Kontakt oss for mer informasjon, priser og ulike løsninger!
Tlf. 23 37 84 00 / Salg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *