Logo-TeamViewer-2016

KONSERN

Fartskriver AS er markedsledende på sine områder og tilbyr ulike tekniske løsninger og produkter primært til transportbransjen.

Forretningsområdene er:  bilinstrumenter som fartsskrivere, ryggekamera, alkolås, dashbord kamera, utstyr for nedlastning av data fra fartsskriveren, samt nettbasert løsning for lovpålagt arkivering og analyse av fartsskriverdata. I tillegg til produkter og løsninger, leverer vi også KUNNSKAP  –  se våre kurstilbud under «Kurs- og Aktivitetskalender».

Fartskriver AS har pr dato 1 datterselskap:

  • Petro-Utrustning AS (Bølervegen 40, 2016 Frogner) –  Leverandør av petrotekniske produkter som håndterer drivstoff og smøremidler.

 

Fartskriver AS har fokus på:        KUNNSKAP  –  KVALITET  –  SERVICE


Visjon
Med engasjement, kompetanse, tjenester og riktige produkter, skal vi gjøre våre kunders transportløsninger til de mest effektive i Norden.

Forretningsidé
Fartskriver AS skal bidra til at kunden oppnår effektiv vareflyt, høy produktivitet, og en sikker og god utnyttelse av sine transportløsninger på vei. Fartskriver AS skal være en totalleverandør av løsninger, produkter og et ledende kompetansesenter for transportbransjen.