Logo-TeamViewer-2016

Påskemoro

En liten påskehare har sneket seg inn et sted på den nye nettsiden vår – vil du hjelpe oss å finne den? Den ble sist sett 3 klikk fra startsiden og et ørlite scroll ned – den har faktisk også stjålet en identitet…
Bruk kommentarfeltet og fortell oss hvilket dekknavn påskeharen har når du finner den – bli med i trekningen av et fullstappet påskeegg. I tillegg til påskegodt, har vi også vedlagt noe som kan holde ørene varme i påsken (med unik dekor), samt en «opplevelse» for 4 personer.
Svarfrist er torsdag 22.mars slik at premien kan nå frem til vinneren før påske.
NB: Kommentarer/svar som legges i kommentarfeltet vil ikke bli publisert før samme dag som svarfristen – da publiseres alle svar og en vinner trekkes.

Lykke til i jakten på påskeharen og dens stjålne identitet!

13 thoughts on “Påskemoro

  1. Da var jakten på Påskeharen over for denne gang og vi har trukket en vinner blant alle som har kommentert med riktig svar. Riktig svar var Anita Bjerke. Vi gratulerer Kjell Knutsen som er den heldige vinner av et Påskeegg med spennende innhold! Du må sende oss din postadresse, Kjell – send til: firmapost@fartskriver.no Tusen takk til alle som deltok – vi ønsker alle en riktig god påske!

Comments are closed.