Logo-TeamViewer-2016

Prisregulering 2020

 

Vi varsler herved om generell prisøkning på 5% på utvalgte varer og tjenester med effektuering fra 16.12.2019.
Prisreguleringen utføres med bakgrunn i økte priser fra våre leverandører og økte valutakostnader.

Som abonnent på DLD WR II fartsskrivertjenester vil vi også herved informere deg om noen kommende endringer i vårt tjenestetilbud.
Endringene påvirker bare håndtering av bedriftskort som har vært inkludert i tjenesten, noe som betyr at TIS-Web portalen, rapporter og analyse ikke vil bli berørt med unntak av økning i pris på TIS-Web Administrator.

Som følge av lovendringer har VDO Continental videreutviklet sin fartsskrivertjeneste portal, derav har også arkitekturen for hosting av bedriftskort blitt endret.

Det har i tillegg vært endringer fra Microsoft sin side som gjør at Windows 7 avvikles i 2020, og Windows 10 ikke har støtte for samme antall bedriftskort på samme bedriftskort-klient.

Dette medbringer da økte kostnader i forbindelse med hosting av bedriftskort, og vi må be oss nødt til å legge til et gebyr ifm. korthotell tjenesten vår.
For å kunne forsvare økte priser ifm. drift og vedlikehold av korthotellet vil vi fra og med 01.01.2020 fakturere alle våre DLD WR II og MiX nedlastingskunder kr. 299,- eks. MVA pr. mnd for hostingen.
Dette vil faktureres iht. gjeldende avtale.

Kontakt oss gjerne på 23 37 84 00 eller firmapost@fartskriver.no ved behov for ytterligere avklaring.