Logo-TeamViewer-2016

Sjåførboka – årgang 2

Våren 2016 dukket det opp en idé internt hos oss om en perm som skulle inneholde alt en yrkessjåfør har behov for i sin hverdag bak rattet. Idéen kom etter mange samtaler med både kjøreledere og sjåfører ute hos våre kunder. Tenk så fint det hadde vært om vi kunne lage en sånn perm!

Som tenkt, så gjort! Vi kastet oss over idéen og satte i gang for alvor rett etter sommerferien. Det ble mange lange arbeidsdager den høsten. Sjåførboka skulle være leveringsklar før jul 2016! Dette skulle jo være tidenes julegave til en yrkessjåfør! Vi ble kjempefornøyde med resultatet! En flott perm som inneholdt fullstendig årskalender, notatsider, 12 stk konvolutter for oppbevaring av utskrifter/kvitteringer, det meste av det viktigste i forhold til Kjøre- og hviletid, noe teknisk informasjon om bruk av fartsskriver mm.
Salget av Sjåførboka for 2017 var bedre enn forventet og planen var egentlig å kun lage en Refill-pakke med årskalender og 12 stk nye konvolutter for 2018.

Sånn ble det ikke – vi fikk en del tilbakemeldinger på ting som burde være med i boka, samt at det dukket opp en del nye idéer internt hos oss. Det endte i at Refill-pakken for 2018 ble en komplett ny «innholdspakke» som hadde i overkant av 20 sider mer enn første utgaven.

Hittil i 2018 har vi mottatt masse positive kommentarer på Sjåførboka – vi siterer noen av de:
«Vi bestilte først 1 stk av Sjåførboka fra Fartskriver AS, og synes den var så bra at vi vil bruke den aktivt i vår undervisning. Nå har vi bestilt ytterligere 20 stk av 2018-utgaven!»
Opplæringskontoret for Bil– og Transportfag, Tromsø v/Trond Helge Henriksen, Konsulent for Transportfagene

«Vi er veldig fornøyd med denne boken! Lett og oversiktlig informasjon til sjåføren – det er alltid spørsmål rundt Kjøre– og hviletid og her finner man det man trenger!»
Torunn Nordtveit, Transportleder HIM

«Informativ og praktisk bok! Bra opplegg!»
Magne Flakk, JS Transport

«Boka er flott og full av nyttig informasjon!»
Tommy Granli, Sjåfør, Torghatten Buss

Nå, i år 2 for Sjåførboka, føler vi at innholdet er så komplett som mulig. Dette fører til at det for 2019 blir laget en Refill-pakk med kun Årskalender og nye konvolutter. Selve permen skal kunne vare i mange år, da det er lagt vekt på å bruke en kvalitetsperm som holder lenge.

Vil du vite mer om Sjåførboka og dens innhold, pris osv, så finner du det her. Ønsker du å bestille Sjåførboka, så kontakt oss via telefon eller e-post.
Har du Sjåførboka fra Fartskriver, så benytt gjerne anledning til å gi oss kommentarer tilbake – det er på den måten produktet kan forbedres ytterligere. Bruk kommentarfeltet, eller kontakt oss på annen måte.

2 thoughts on “Sjåførboka – årgang 2

  1. Hei Tom,
    Takk for spørsmålet ditt om Sjåførboka. Selvsagt vil vi ha den komplette Sjåførboka for salg videre, i tillegg til refill pakke for de som har permen fra før og kun trenger nye konvolutter og oppdatert Årskalender. Sjåførboka kan bestilles via tlf. 23 37 84 00, epost: firmapost@fartskriver.no eller om du sender oss en mld via vår Facebookside 🙂 Ha en fin dag!

Comments are closed.