Logo-TeamViewer-2016

Returskjema

pil-tilbake-ikon

Returskjemaet benyttes ved innsendelse av produkter i forbindelse med reparasjon- og garantisaker. Fyll ut skjema, og klikk på knappen «Send skjema» Alle felter merket * Må fylles ut.

VIKTIG: Du får en kopi av skjema tilsendt per e-post sammen med ditt saksnummer. Send kopi av skjema sammen med varen. Vennligst referer til saksnummeret ved alle henvendelser.

NB: For fartskrivere til reparasjon ber vi om at det gamle papirbaserte returmeldingsskjemaet benyttes.

Vennligst benytt sporbar pakke / levering ved forsendelse av varen til Fartskriver. Som sendes til:

Fartskriver AS
Bølervegen 40
2016 Frogner

Returskjema

Detaljer

Produktdetaljer

Slipp en fil her eller klikk for å laste opp Velg fil
Maksimal filstørrelse: 134.22MB

Avsender

Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen