Logo-TeamViewer-2016

Velkommen til vår nye nettside!

Endelig kan vi ønske velkommen til vår nye og langt mer brukervennlige nettside – dette har vi gledet oss veldig til! En nettside som også fungerer optimalt på mobil – det anser vi som helt nødvendig når vi skriver 2018.

Vi håper dere finner siden lett å navigere i, samt at dere finner den informasjonen dere er på jakt etter. Det er ikke så lett å skulle dekke hele vårt spekter av både produkter og tjenester, så om det skulle være noe du ikke finner, så ta kontakt med oss – enten via telefon eller bruk Kontaktskjemaet under «Kontakt oss».

En ny Forhandlerweb er og under utvikling i disse dager – denne vil bli integrert i nettsiden så snart den er ferdig. For de av dere som er vant til å hente informasjon fra denne, så ber vi om at dere er litt tålmodige med oss – vi jobber for å ha den på plass snarest mulig.

Nederst på startsiden ligger knappen «Nyhetsbrev» – her kan du enkelt melde deg på og du vil motta våre nyhetsbrev. Vi lover at vi ikke skal misbruke denne funksjonen – du vil motta max 1 Nyhetsbrev pr mnd. fra oss.

Bloggen vår vil erstatte det som tidligere het «Siste nytt» – med denne håper vi å kunne skape engasjement og kanskje også konstruktive diskusjoner om temaer relatert til transportbransjen.

Legg gjerne igjen kommentarer med både ris og ros – alle tilbakemeldinger mottas med takk!