Automatisk nedlasting, oppfølging av sjåfører, kurs

Dere har sinnsykt mye bedre oppfølging enn andre tilbyr. Systemet fungerer, oppfølgingen fungerer supert.

Logo follo truckutleie

AS Follo Truckutleie er en familiebedrift som ble etablert i 1973 og hadde truckutleie, containerutleie samt transport som hovedoppgaver. Denne etableringen kom som resultat av lang erfaring innen transport og gjenvinning da Bjørn Prytz far til dagens Bjørn Arvid Prytz allerede i 1937 startet med transport og innsamling av blant annet flasker, metall og ullstrikker til gjenvinning.

Les mer om Follo Truckutleie her.

 

Systemet fungerer!

Follo Truckutleie har lang historie med Fartskriver AS. Bjørn Didrik forteller at det ble inngått avtale med Fartskriver så fort de første lastebilene ble kjøpt 2008-09.  Det startet med abonnement på vårt arkiverings og analyseprogram.

Som mange andre ønsket Bjørn Didrik å starte med manuell nedlastning. Men de ble fort oppmerksomme på at kjøretøyene sjelden var inne til tidspunkter som gjorde det praktisk å få lastet ned. Da ble det automatisk nedlastning. Og siden vår automatiske nedlastningsenhet ikke var kompatibel med Stoneridge på den tiden, ble det også byttet til VDO fartsskrivere på vårt verksted som da var i Persveien. 

 

Fartskriver samler alle merker i ett system. Avtalen med Fartskriver er verdt hver krone. Om vi lurer på noe går det an å ringe dere, så får vi et fornuftig svar, den opplevelsen har vi ikke hos andre leverandører.

I  desember 2018 holdt  vi sjåførkurs hos Follo Truckutleie, i etterkant valgte Follo Truckutleie å gå for oppfølgingavtale med Fartskriver. Med automatisk nedlastning og en egen transportkonsulent som følger opp kjøre- og hviletid, arbeidstidsdirektivet og korrekt bruk av fartsskriveren letter det litt jobb fra bileier. 

Bjørn Didrik forteller at han alltid kan ringe Fartskriver om det er spørsmål, og Fartskriver har alltid svar! 

Det er kjekt med repetisjon! Innholdet i kurset er relevant fordi jeg forstår konsekvensene av å ikke følge reglene. Ønsker å trekke frem skoleskriverne, det er fint å prøve i praksis!

I år holdt vi vårt fjerde kurs hos Follo Truckutleie. «Det er en glede å møte gjengen med sjåfører hos Follo Truckutleie, det har så & si vært den samme gjengen siden mitt første kurs for de i 2018. God stemning, gode diskusjoner og en fornøyd gjeng ved kursets slutt. Så hyggelig at vi de to siste gangene stiller opp med 2 for 1 kursholder. Det er en boost i arbeidshverdagen å være en dag med gutta i Follo Truckutleie» forteller Hanne Nordsæter , Salg- og markedssjef hos Farskriver AS.

Et sjåførkurs tar for seg kjøre- og hviletid, arbeidstidsdirektivet og korrekt bruk av fartsskriveren. Vi tok med oss skole fartsskrivere til Follo Truckutleie i år, det gir en annen opplæring enn å bare se på skjerm. Bjørn Didrik er også fornøyd med at det kommer «To jævla trivelige jenter å holder kurs!»

sjåførkurs
Sjåførkurs
Sjåførkurs
Sjåførkurs hos Follo Truckutleie

Gruppa hadde det gøy, samtidig som kursholder klarte å få med seg alle og være streng ved behov.

Vi gleder oss over et fortsatt godt samarbeid, og til kurs igjen neste år!

Er du nysgjerrig på tjenestene Follo Truckutleie har hos Fartskriver? Ta kontakt med oss i skjemaet under her, så forteller vi!