Petroteknisk

Vi tilbyr installasjon og service av drivstoff-, olje-, fett- og AdBlue-systemer, samt kort- og betalingsautomater.

Fartskriver petroteknisk består av to avdelinger fordelt på henholdsvis Østlandet og Trøndelag, men vi har kunder og oppdrag over hele landet. Vi er i dag fem ansatte: tre serviceteknikere, en teknisk selger og en kundekonsulent.  

Vi er stolte av å tilby en rekke fordeler og løsninger for våre kunder. En av våre største styrker er vår korte responstid. Vi setter en høy standard for rask og effektiv service, og våre dedikerte medarbeidere er alltid klare til å hjelpe og finne løsninger.

Vi vet hvor viktig det er å imøtekomme kundenes behov, og vi strekker oss alltid langt for å sikre at våre kunder får den beste opplevelsen og de beste produktene.

Vi tilbyr et bredt utvalg av løsninger for drivstoffbehov. Enten du trenger en komplett ubetjent bensinstasjon eller en liten, håndholdt drivstoffpumpe, har vi det. 

Vi leverer produkter fra leverandører som Gilbarco, Piusi, Mcs, Raasm, Logos m.m.

Vårt kompetente team skreddersyr løsninger som passer akkurat dine behov og det inkluderer alt fra komplette digitale oljeanlegg til verksteder, konteinertanker med prisskilt og bankkortautomater, til plasttanker med kontaktløs betjening. Uansett hva dine spesifikke krav og preferanser er, er vi i stand til å levere en løsning som passer perfekt for deg.

Vårt mål er å gi deg den beste opplevelsen og sikre at du er fornøyd med valget ditt. Du kan stole på våre dedikerte medarbeidere og vår ekspertise for å levere den beste løsningen for deg og dine behov.

Vi hjelper deg med å holde ditt eksisterende tankanlegg vedlike og i henhold til nåværende lover og regler.

Har du fått underkjent tankanlegget ditt? Vi hjelper deg med å utbedre feilene, samt kommunikasjon mot kontrollorgan for godkjenning.

Ser du etter en totalleverandør som bare «ordner alt»? Vi kan ta deg hele veien fra idé, via prosjektering, til nøkkelferdig produkt.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kundereferanser

Se alle våre produkter:

Online produktkatalog

Se våre produkter i vår søkbare nettløsning

Nedlastbar produktkatalog

Last ned vår produktkatalog som pdf

Har du behov for service, teknisk bistand eller spørsmål knyttet til våre produkter etc. - ta kontakt med oss via skjema:

Våre leverandører:

Vi er tilgjengelige på e-post og telefon alle hverdager i følgende tidsrom:

Man – tors: 07.30 – 16
Fredag: 08 – 14