YSK grunnutdanning GODSTRANSPORT (140 timer)

Gjennomføring av kurset Yrkesjåførutdannelse (YSK-grunnutdanning) er et krav fra myndighetene for å utføre lønnet arbeid i yrker med tungtransport. 

Kurset er på 140 timer og avsluttes med teoriprøve hos Statens Vegvesen.

YSK-grunnutdanning består av fem moduler. Hver av modulene foregår over en arbeidsuke. To av modulene er nettbasert og gjennomføres utenfor våre lokaler. Dette betyr at du kan sitte hjemme eller hos arbeidsgiver å jobbe med oppgaver i uke 2 og 3 av kursperioden. 

Modul 1 holdes i våre lokaler

Modul 2 Nettbasert (hjemme)

Modul 3 Nettbasert (hjemme)

Modul 4 holdes i våre lokaler

Modul 5 Det blir satt opp en plan på kurs og kjøring

Ved vår YSK-grunnutdanning legger vi vekt på at du skal få lærerike og varierte kursdager. Våre tungbillærere har lang bransjeerfaring og kjenner godt til sjåførenes hverdag og utfordringer. Kurset holdes innendørs i nye lokaler og med nytt utstyr.

Hva kreves for å starte på grunnutdanningen?

Grunnutdanningen er for deg som har tatt førerkort for lastebil (Klasse C/CE).

For å få godkjent grunnutdanningen kreves det minimum 90% oppmøte under kurset. Under modul 5 kreves det 100% oppmøte.  Hvis du en dag eller noen timer blir forhindret i å komme, må du melde inn til oss umiddelbart. Tapte timer eller dager må tas igjen fra modul 5 før grunnutdanning blir godkjent og du må ha førerrett i hele denne perioden.

Du må ha gyldig førerrett under hele kursperioden.

Hvordan skal jeg kle meg?

Kle deg akkurat slik du føler for. Fartskriver besørger synlighetstøy og verneutstyr for deltakere under kurset.

Hvordan melder jeg meg på?

Velg korrekt kurs i vår kurskalender. Finn ønsket dato og angi hvor mange plasser du ønsker å booke. Det er viktig at du fyller ut hele kontaktskjemaet og at opplysningene du oppgir er korrekt. Du vil etter påmelding motta en bekreftelse på e-post.

FINN DITT KURS HER:

Finn ledige kursdatoer i vår kalender ved hjelp av nedtrekksmenyen.  Velg YSK Gods under Velg klasse, deretter Yrkesutdannelse Godstransport alle moduler. Bruk pilene for å velge måned.

Her ser du alle våre YSK-grunnutdanning gods-kurs som ligger ute for booking: 

Har du behov for andre typer kurs?

Vi i Fartskriver AS tilbyr mange ulike kurs og etterutdanninger for deg som jobber som yrkessjåfør, kjøreleder eller på autorisert fartsskriververksted. 

Ta kontakt med oss dersom du ikke finner det du er på jakt etter, vi kan skreddersy løsninger for ditt behov.