Yrkessjåførkompetanse (YSK) etterutdanning
gods- og person

Kjører du buss, minibuss, lastebil eller vogntog mot vederlag, må du hvert 5. år ta YSK-kurs etterutdanningen for å praktisere som yrkessjåfør. 
Etterutdanningen går over 5 undervisningsdager, tilsammen 35 timer. Velkommen til våre helt nye kurslokaler her på Berger Industriområde.

Pris YSK 35t kun kr. 7500,-

Vi tilbyr et YSK-kurs der hovedvekten ligger på praktisk læring, og våre dyktige instruktører sørger for en lærerike kursdager. Våre instruktører har lang bransjeerfaring og kjenner godt til sjåførenes hverdag og utfordringer. Kurset holdes innendørs i nye lokaler og med nytt utstyr,  med unntak av brannøvelse og kjøring på vei.

Hva kreves?

Etterutdanningen er for deg som har grunnutdanningen fra før, eller for deg som har tatt førerkort for buss før 10.09.2008 eller førerkort for lastebil før 10.09.2008 (da har du allerede dekket grunnutdanningskravet).

For å få godkjent etterutdanningen kreves det 100% oppmøte under kurset. Hvis du en dag eller noen timer blir forhindret i å komme, må du melde inn til oss umiddelbart. Tapte timer eller dager må gjennomføres innen 6 måneder – du må ha førerrett i hele denne perioden.

Du må ha gyldig førerrett under hele kursperioden.

Illustrasjon av et sjåførkort
Må jeg ha med eget kjøretøy?

Deler av kurset foregår ute på veien i ditt eget kjøretøy. Bilen må ha en kjøretøycomputer som viser drivstoff-forbruk; dette til gjennomføring av
modul 5 – Optimal kjøring. ¨

Andre krav til ditt kjøretøy:
C1 – aktuell totalvekt minst 6000 kg
C  – aktuell totalvekt minst 18 500 kg
CE – aktuell totalvekt minst 38 500 kg, henger minimum 15 000 kg

Vennligst gi beskjed til Fartskriver AS ved behov for leie av kjøretøy under kurset. Ved YSK etterutdanning person kreves det at du har tilgang på eget kjøretøy.

Hvordan skal jeg kle meg?

Kle deg akkurat slik du føler før. Fartskriver besørger synlighetstøy og verneutstyr for deltakere under kurset.

Får vi servering under kurset?

Vi serverer enkel lunsj hver dag og sørger for at det er kaffe, te og kald drikke i kursrommet.

Hvordan melder jeg meg på?

Velg korrekt kurs i vår kurskalender. Finn ønsket dato og angi hvor mange plasser du ønsker å booke. Det er viktig at du fyller ut hele kontaktskjemaet og at opplysningene du oppgir er korrekt. Du vil etter påmelding motta en bekreftelse på e-post.

Neste ledige kurs - YSK Etterutdanning GODS

Neste ledige kurs - YSK Etterutdanning PERSON

Har du spørsmål eller ønsker å booke kurs via telefon?

Har du behov for andre typer kurs?

Vi i Fartskriver AS tilbyr mange ulike kurs og etterutdanninger for deg som jobber som yrkessjåfør, kjøreleder eller på autorisert fartsskriververksted. 

Ta kontakt med oss dersom du ikke finner det du er på jakt etter, vi kan skreddersy løsninger for ditt behov.

fartsskriver leder krokbil