YSK etterutdanning

Det beste kurset jeg har vært på.

Hvem er Grimnes Buss

Grimnes Buss drives av Aina og Terje, som holder til på Geithus i Modum Kommune. Begge har lang erfaring med både buss og lastebilkjøring; Terje fra 1990 og Aina fra 1998. I tillegg til å jobbe sammen er de gift, «men det er det ingen som merker når vi er på tur», sier Aina. 

Paret har vært gift siden 2001 og jobbet sammen like lenge. I en årrekke kjørte de for andre firmaer, men høsten 2023 ble de medlem av reisegarantifondet som gjorde at de kunne starte for seg selv.

Sammen har de som mål å skape flotte turopplevelser for alle, og tilbyr en rekke ulike pakketurer både i Norge og nedover Europa. De lager også egne pakketurer på forespørsel, samt at de kjører turer for ulike skoler, lag, foreninger m.m. 

All kjøringen er med en Setra S516 HDH, en topputstyrt, 50-seters buss, produsert i Tyskland. Ønsket er å lage sosiale turer og skape opplevelser for alle!  

Les mer på grimnesbuss.no.

Terje og Aina Grimnes på kurs hos Fartskriver

Aina og Terje i full sving under YSK-personkurset

På kurs hos Fartskriver

Etter nyttår har det blitt fornyelse av både YSK etterutdanning gods, samt tillegg for person på både Aina og Terje. Valget falt på Fartskriver.

«Det var litt tilfeldig at det ble Fartskriver», sier Aina, «men Terje kjenner mange i bransjen og har jobbet med Lars Otto tidligere» (kursinstruktør hos Fartskriver, red.anm). I desember deltok Terje på Fartskrivers fagkveld, der Lars Otto fortalte at Fartskriver tilbyr YSK. «I tillegg lå Fartskriver best i pris, så det var årsaken», legger Aina til, så da ble valget enkelt.
De var begge veldig fornøyd med YSK-kurset hos Fartskriver, og presiserer at det var fokus på faget og folka, samt lite svada.  
«Det beste kurset jeg har vært på», avslutter Aina. 

Tjenester som er nevnt i denne artikkelen er YSK etterutdanning. 
Se våre neste YSK etterutdanningskurs her: