Automatisk nedlasting, oppfølging av sjåfører, sjåførkurs

Sjåførenes forståelse av regelverket har økt. De har også fått en større forståelse av hvorfor regelverket er som det er og skjønner de må innrette seg.

Mester Grønn

Bedre sjåføropplæring gir færre brudd

Mester Grønn har vært kunde av Fartskriver i over 10 år, ,og har per i dag 17 lastebiler og 17 sjåfører med egen avtale på oppfølging.  Alle 17 kjøretøy har montert automatisk nedlastning fra Fartskriver, som vi monterte ute hos Mester Grønn.

Vi hadde kontroll i mange år selv. Oppfølgingen av sjåførene tok mye tid, og vi hadde flere brudd. Det gikk hurramegrundt.

Det er transportkonsulent Mona som følger opp sjåførene til Mester Grønn, noe Trine er veldig fornøyd med. «Mona har god oversikt over regelverket. Hun har også en unik måte å snakke med sjåførene på som gjør at de forstår regelverket bedre» forteller Trine.  «Jeg får veldig gode tilbakemeldinger på Mona fra sjåførene.»

Kursleder foran kursdeltagere

Trine er veldig glad hun slipper å følge opp sjåførene og mener Fartskriver har en helt spesiell kompetanse, som Trine selv ikke har.  Med 15 sjåfører er det klart det av og til blir noen brudd, de fleste knyttet til bruk av fartsskriveren, men Trine ser helt klart en forbedring av bruddprosent etter Mona har holdt kurs hos Mester Grønn for sjåførene. 

«Sjåførenes forståelse av regelverket har økt» forteller Trine. «De har også fått en større forståelse av hvorfor regelverket er som det er og skjønner de må innrette seg» sier Trine.

Til slutt blir Trine spurt om hun har noe mer på hjertet. «Ja, dere er konkurransedyktige på pris»

Jeg syns samarbeidet med Mester Grønn fungerer utmerket. Sjåførene har tatt til seg opplæring, og jeg har sett fremgang måned til måned. Det er morsomt å samarbeide med Mester Grønn, de tar det alvorlig. De har skjønt at dette er noe de må forholde seg til. Jeg gleder meg over et fortsatt godt samarbeid Mester Grønn og Trine