AVTALESKJEMA

KORTHOTELL

Vennligst fyll ut dette skjemaet for tjenesten for å starte levering av tjenesten Korthotell hos Fartskriver AS. Vi minner om at du må bestille et ekstra bedriftskort og sende til oss – dette skal ha minimum 24 måneders varighet.

Arkivering og analyse av kjøre- og hviletidsdata

Enklere analyse med TIS-Web

Med TIS-Web kan man raskt og enkelt arkivere og analysere data fra digital fartsskriver og sjåførkort. De kopierte filene lagres på en server som driftes av VDO, hvor du med ditt firmas egen TIS-Web konto, enkelt kan administrere overføring av data og analyse av både kjøretøy og sjåfør. Du har alltid tilgang til opplysninger som regelverket foreskriver. Alle data er passordbeskyttet og sikret etter gjeldende regler.

 • Trygg arkivering

  Vær trygg på at dine data lagres trygt og forsvarlig i TIS-Web. Ved kontroll er filene enkelt tilgjengelig for tilsyndmyndighetene.

 • Data fra sjåførkort og kjøretøy

  Alle data på ett sted – TIS-Web gir deg oversikten du trenger over hele din kjøretøyflåte og sjåfører. Du vil få påminnelser om når tid for neste kalibrering av fartsskriver er eller når sjåførkortet utløper.

 • Bruddbrev

  Bruddbrevene genereres automatisk i TIS-Web og kan sendes til sjåførene på deres foretrukne språk. De oppgir når og hvorfor bruddet oppsto. Sjåførene signerer bruddbrevene og du arkvierer disse.

 • Enklere analyse

  TIS-WEB har et brukervennlig grensesnitt som lar seg enkelt hente ut de rapportene du trenger

Hjelp og support

Vi i Fartskriver er kjent for å yte god service og vi hjelper gjerne når du tar kontakt. Som kunde får du hjelp når du trenger det og denne bistanden er inkludert i ditt abonnement hos oss. Du betaler med andre ord ikke for løpende support på nedlasting av data, bruk av fartsskriver eller bruk av analyseverktøy.