Automatisk nedlasting, oppfølging av sjåfører

Det er en lettelse å vite at Fartskriver har kontroll og følger opp mtp de strenge reglene knyttet til kjøre- og hviletid, FATS etc.

Werksta holder til i Hadeland og kjente til Fartskriver via eier Jonas Viberg, samt at flere andre Hadelandsbaserte firmaer bruker våre tjenester. 

Werksta er et reparasjonsverksted der bilen din blir reparert så ukomplisert som mulig. Du tar turen til Werksta som vurderer omfanget på skaden, melder det til forsikringsselskapet og reparerer bilen din slik at den blir i samme stand som før skaden. De bryr seg virkelig om bilen din og er stolte av kvaliteten på arbeidet sitt. Som gjengen som jobber i Fartskriver som transportkonsuelenter, stolte av arbeidet sitt.

Les mer om Werksta her

Samarbeidet med Fartskriver fungerer bra!

Werksta Hadeland har i dag en bil og fire sjåfører på oppfølging hos Fartskriver. Det er daglig leder i Werksta, Lene Cicilie Rud, som er ansvarlig for å følge opp sjåførene. Lene mener det er flott for de å få bistand fra transportkonsulent Mona i forhold til den lovpålagte oppfølgingen av kjøre- og hviletid. 

For Lene er det en lettelse å vite at Fartskriver har kontorll og følger opp mtp de strenge reglene knyttet til kjøre- og hviletid, FATS etc. «Da slipper jeg å tenke på det» sier Lene. 

 

Logo

Det er dyrt med bøter, så det vil vi unngå.

Lene får rapport hver måned fra Mona. Rapporten inneholder enkel oversikt over alle avvik på kjøre- og hviletid, arbeidstidsdirektivet, og korrekt bruk av fartsskriveren. Transportkonsulentene viser også frem enkel grafikk som lar deg følge med på utviklingen. «Hvis det ikke er avvik bruker jeg ingen tid på det nesten. Hvis det er flere brudd, så tar jeg det med sjåføren» forteller Lene

Det skal være enklet for kunden å se hvem som har avvik, hvorfor de har avvik og vi veileder de på telefon om hvordan de kan unngå disse avvikene. Målet er å gjøre oppfølgingsprosessen enklere for både bileier og sjåfør. Vi skal snakke samme språk.

Om transportkonsulenten Mona er det kun lovord. «Samarbeidet med Mona fungerer bra, det kunne ikke blitt bedre» Lene forteller at Mona alltid er blid og immøtekommende. «Ypperlig kundebehandling og ingenting er vanskelig med Mona» sier hun.

Når Lene får spørsmål om hva det beste med Fartskrivers tjenester er svarer hun at det er enkelt å forstå og oversiktlig. «Jeg savner ingenting.» 

 

Vi gleder oss over et fortsatt godt samarbeid!

Er du nysgjerrig på tjenestene Werksta har hos Fartskriver? Ta kontakt med oss i skjemaet under her, så forteller vi!